Kyute Birthday Project For Siwon!


Assalamualaikum...
Annyeong! Wahhh mood fangirling ni. Fangirling ya. Bukan fangirldik. Hahaa. Tadi visits my CME group a.k.a Community Of Malaysian ELF. Sudah lama tak jenguk chingu, unnie, oppa di sana.Then nampak post dari seorang unnie ini. It's a birthday project for Siwon oppa! Seriously project ni kyute + sweet sangat! Plus, simple je pun. Berhasrat nak join tapi...Farahin tak kerja lagi. Malulah nak tapau duit parents pasal benda-benda begini. Apapun, ELF! 'Siwonnest' yang tidak ada apa-apa halangan untuk join tu joinlah eh. Kpoper yang selainnya yang adore our Siwon pun digalakkan join juga! hehe. More details HERE. 


My friend pernah kata Siwon oppa ni bajet handsome. Tapi kan...dia memang handsome! Tak kisahlah tuu! Huhu









p/s: kite tak dapat nak join. jadi tolong spread-kan je ya.
luv for Siwon & ELF!





Jom baca my fiction HERE!
Oh oh! Ada blogger nak bagi free brooch kat SINI.

3 ulasan :

Erisa Levine berkata...

dy bkn stakat handsome tp hot kot...haha...alahai,nk join tp tiada klapangan wang la..huhu

ELFarahin berkata...

@Erisa Levine yep! HOT tapi buat kita menggigil satu badan. lol XD

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hehee. comel la dye tu ;) hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...