Kerana Sayang Itu

Posted by | On | | 2 Comments
Kata orang, mencari jodoh, mencari pasangan
biarlah yang akan mendekatkan kita pada yang Maha Cinta.
Tetapi itu berbeza dengan yang ini.

Aku dan kau mempunyai pelbagai perbezaan.
Sama ada dari segi usia, budaya, bangsa malah agama.
Tetapi mengenalimu mampu mengingatkan aku kepadaNya.
Mengapa?
Kerana aku menyayangimu.
Dan sayang itu mengingatkan aku kepadaNya.
Kerana sayang itu aku memohon kepadaNya.
Moga kelak kita akan bersama.
Sebagai saudara seagama.
Mampukah itu terjadi?
Insyaallah...
Tiada yang mustahil bagiNya.

Dan lain pula bila ada ketika aku terlupa akan dirimu,
hatiku kosong, jiwaku lohong.
Dan bisik-bisik syaitan semakin jelas kedengaran.
Dan sukar untukku melawan.
Rindu yang aku lafazkan...
mungkin benar hanya sekadar bicara.
Tetapi aku memang benar-benar membutuhkanmu.
Entah kenapa?
Dirimu seolah-olah perantaraan dariNya.

Aku menyayangimu kerana dirimu seolah-olah istimewa.
Bukan suara, bukan wajah,
tetapi sesuatu yang mampu menghidupkan hatiku.

Mereka akan kata bahawa aku gila.
Kerana dirimu ialah...













READ MORE>>

We're Capricorn

Posted by | On | | 0 Comments
Assalamualaikum...
Alang-2 Twitter sedang berjalan lancar, Farahin nak share about mereka yang berzodiak Capricorn. Overall, jangan percaya and taksub sangat ya. Kalau ada yang betul, itu hanyalah kebetulan. Kalau tidak sama, jangan meradang pula. Hehee...




  • 's are extremely caring & thoughtful of others.
  •  wants to be different & separated from others.
  • 's are honourable by nature
  • Time management means everything to a 
  • Once a  is locked into an objective we will not stop until we have obtained it.
  • Being surrounded by people we love is when you will find a most happy.
  •  learns quickly & are not easily fooled.
  • 's are fair minded & essentially always play peacemaker
  • It takes more than compliments to impress a .
  • 's are full of empathy, we often take on others emotions, making them our own.
  • 's will never turn our backs on someone in need.
  • It will take a confident partner to win the respect and the heart of a.
  • It doesn't shock a  when people fail to act with integrity.
  •  will never let you know too much too soon.
  •  can be your best friend or worst enemy depending on how you treat us.
  •  seems to always be quiet but don't underestimate us, our mind is always working.
  • As 's we expect loyalty & the utmost consideration from others because that is what we will give you.
  • 's don't trust easily & won't share our emotions right off.
  • More times then not 's are calm & reserved.
  • 's would rather find solutions to problems rather than cry over spilled milk.
  • 's love peace & quiet.
  •  emotinal endurance is unmatched.
  • 's would rather show how we feel through our actions than express them with just words.
  • Do not be rude, selfish or A loudmouth & expect a  to deal with you.
  • 's has the great ability to see the facts of a situation & to face up to them.
  • 's have a natural gift for doing things carefully & calculated.
  •  always find ourselves examining & trying to understand the actions of everyone around us.
  • Being pushy will get you nowhere with a .
  • Expect the worst but hope for the best - 
  • 's may love routine but we get bored very easily.
  • Rarely loud or flashy, you will usually find a  watching & listening
  • 's are practical & rarely impulsive.
  • The concept of failure & giving up doesn't fit into 's vocabulary.
  • Words with no action will draw a  far away from you.
  • Showing our affection & emotion is a 's way of showing you we care.
  •  wants a partner who Is not afraid to explore limits & push the envelope.
  • 's are able to remain calm & patience knowing that answers & solutions will eventually find us.
  • 's heart always stays true.
  • The heart of a  is always full of compassion & understanding.
  •  may forgive you but we never forget anything!
  • Capricorn's don't like to be rushed into situations.
Hmmm....enough for that. Want more? Click HERE. Make sure you've your Twitter acc.






READ MORE>>

Finally !!

Posted by | On | | 4 Comments
Assalamualaikum...
Sudah terlalu sangatlah lama Farahin tak buka Twitter. Asyik reload, reload, reload. So, sekarang ni(2:35 a.m.) Farahin tengah try godeh-2 twitpic Yesung oppa. Finally !! Dapat jugak tengok muka oppa !! I MISS HIM DAMN SO MUCH !! Oppa still handsome, cute, stylish and yang paling penting, oppa sihat and happy. I LOVE YOU, dear. Really LOVE you.

Jom tengok pic-2 yang Farahin dapat view tanpa reload yang menyakitkan hati. Huhu...


Handsome, kan!! I mean ketiga-tiganya. But, Of coz yang paling menyerlah di mata, mendebar di hati Farahin ialah yang dekat tengah-tengah tue. Siapa? Pun nak kena beritahukah? YESUNG oppa lah...siapa lagi. Huhu...



BAHAYA!! Gambar jarak dekat! JANGAN tenung lama-lama. Saya JEALOUS!! Huhu...
*Pic dah post since last week tp saya baru dapat view malam per tiga nie...RINDU~ :''(


He always looking COOL !!
*Pic ni dah last 3 weeks?!! OMO~~ HIT ME!


THE CUTESTE OF THE CUTEST OPPA EVER!!
*Awww!!stop staring at me!Especially, you who at Hae oppa back. Huhu...
Mood : Angau+Perasan


THE SWEET BROTHERS EVER!!
I HATE that eyes, oppa! It make me GOING CRAZIER!!
Hehee...


Ha....see that eyes? You looks tired oppa.
Make sure take care of yourself ya.
LOVE YOU.
*pic ni dah last 3 weeks



Okey. Sudah! Mana boleh upload pic banyak-banyak. Nanti awak,awak,awak....curi oppa dari saya. Hee~

P/S : Finally!! Terubat sikit RINDU di hati. Alhamdulillah~ :')











READ MORE>>

♥♥stOry_mOry ciktin♥♥: sedih!

Posted by | On | | 0 Comments
Assalamualaikum....
Cuba klik tajuk dibawah and baca entrynya....

♥♥stOry_mOry ciktin♥♥: sedih!: CERITA YANG BOLEY MENJATUHKAN AIR MATA: Dalam banyak-banyak sperma yang berebut masuk dalam ibu saya, saya telah terpilih untuk di berika...

Saya seorang anak tunggal. Saya dah terbiasa sendiri. So, honestly saya memang tak pandai layan baby. Tapi saya tak pernah bencikan baby. Mereka comel, kelakar, suci, etc. Berjumpa dengan orang macam saya mungkin boleh membantutkan perkembangan mereka. Hahaha... sebab saya unfriendly dah saya tak pandai nak bergurau dengan baby. Keras hati? Maybe. Tapi saya still ada hati, perasaan dan emosi. Even saya tak pandai nak layan baby, I Luv them. Huhu..
READ MORE>>

Halusinasi

Posted by | On | | 0 Comments
Related image
Engkau selalu ada denganku
teman yang menemani
sampaikan aku tidak sanggup berjauhan denganmu

Wajahmu bermain di mindaku
malamku bermimpi tentangmu
tidak sangka secepat itu aku merindu

Dirimu sumber kerunsinganku
dirimu juga punca kegembiraanku
tangisanmu...air matamu..
melemaskan sebak dadaku

Apa yangku harapkan dari hubungan ini
sememangnya tidak akan ada apa-apa yang terjadi
tetapi aku mula berfantasi, bermimpi, berhalusinasi
aku dan kau saling mencintai.




READ MORE>>

ELFollowers

Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin!-06/06/2019-