I Miss You

Assalamualaikum...
Hey, peeps! Korang tengok tak Kdrama di slot Chamsarang tv9? Hukhuk sedihnya cerita tu. Awal-awal dah sedih. Tapi sesedih mana pun, Farahin tetap cover. Hehe. Start tengok semalam (Ep.05). Mula-mula tengok tu bengang juga. Hero tu asyik menangis je. Rimas! Nampak macam kememeh je. Haha. Tapi dah lama-lama tu, okey layankan je lah. Huhu. Mungkin ada yang pernah tengok cerita ni kan. Di astro maybe? Or yang internet lajuuuu 24 jam mungkin sudah tengok secara online. Sayangnya I've no astro. Internet pun bukan 24 jam laju. So layan apa yang ada di tv saja. Huhu. Korang try lah tengok. I Miss You. Jam 9:30 malam every Mon and Tue. Ceywahh! Promotelah pulak. Hehe.

I Miss You - Korean Drama-Yeo Jin-Goo.jpg
Ini hero yang kuat menangis tu. Haha. Han Jung Woo(young) dilakonkan oleh Yeo Jin Goo. Hikhik. Nama Han Jung Woo tu nama pertamanya sama dengan my korean name. Han Yong-soo. Hee. Nak juga interframe.



Kim So-HyunIni pula heroin masa muda. Lee Soo Yeon dilakonkan oleh Kim So Hyun. Orangnya sangat comel! Huhu.





I Miss You - Korean Drama-Park Yoo-Chun.jpgHaa ini hero bila dah dewasa. Han Jung Woo dilakonkan oleh Park Yoo Chun. Wah! Memang cunlah macam orangnya. Haha.





I Miss You - Korean Drama-Yoon Eun-Hye.jpgIni heroin bila dah  dewasa. Lee Soo Yeon dilakonkan oleh Yoo Eun Hye. Kurusnya dia! Huhu







Till then, bubye! Good night! Oh, I've a quote for you guys. Terinspirasi dari Kdrama I Miss You. Hehe
A best friend will always be there even when we are dead
-ELFarahin-










Some more details? HERE

1 comment :

cik lemon said...

Saya dah tengok sampai habis. cerita ni memang dbuat utk nangis rasanya. haha. sebab saya nangis je. worth it la utk tgk . :D