Nasib Kaki

Posted by | On | | 2 Comments
Assalamualaikum..
Image result for anime crazy excited gif

Heyya! I'm back.
Ada story nak share about what had happened today. Hehe

Petang tadi masa Farahin tengah siap2
nak turun untuk aktiviti SISPA (Siswa Pertahanan Awam),
Farahin sengaja belek jari manis kaki kiri Farahin.
I found omething strange about it.
Kuku Farahin macam nak tercabut.
Tapi tak sakit. Memang dah cuak gilalah masa tu.
Masa buat aktiviti tu asyik control je kaki ni.
Takut kuku tu tiba-tiba tercabut. Haha

Tak cuma kuku buat cuak,
kaki kanan Farahin pula tercucuk paku masa tengah kawad kaki.
Mula2 tu fikir batu dalam kasut. Tapi makin lama makin mencucuk.
Bila Farahin usha, duhaiiii paku rupanya.
Nasib baik matanya pendek. Luka kecik je.
Kalau tak, bocor kaki. Hahahaha

Just now, Farahin consulted dengan kawan2
about my kuku yang macam nak tercabut tu.
Kawan lelaki ni cakap nak tumbuh kuku baru.
Nanti kuku baru tumbuh, kuku tu akan tercabut sendiri.
Sejak tu, Farahin dah tak cuak lagi. Sedap je bawa jalan.
Kalau tak, jalan macam serba tak kena je. Haha

Apapun, at least something happened.
Bukan selalu benda2 macam ni jadi. Hahahaha
Till then, terima kasih sebab baca sampai habis.
Gudnite. Bubye =)



Be thankful for the bad things in life, for they open your eyes
to the good things you weren't paying attention to before.





2 comments:

Hana Chie said...

Ngiluuunyaa kuku nak tercabut!! T^T get well soon tau!! :3

ELFarahin said...

@Hana Chie Hahahaha. i'm fine. tak sakit pun. tak ada rasa apa2. tu yang buat cuak sebenarnya.

ELFollowers

False start may have the right end. But the right start also may have the false end. What does matter is in between and the goal to make everything back to right. -16/09/2018-